Macam mana korang nak TINGKATkan Traffic lam blog by shahroll

Tuesday, January 19, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 6 Comments

Salam to all beloved readers..






salam sejahtera ye,harap korang masih lagi waras dan tenang saat nie.. haha~ seb bek la blog nie xde guna voice, law x seminggu la xde hapdet dekk non!.. sebab SH ngah sakit tokak hey ha ( tekak).. hermm.. nie sebab event yang SH attend aritu.. haha bak kate Aus. very malatop sayang!! :P





Ok, SH byk melakukan jogging lam blog.. huhu~ dalam belog ok.. bukan kat taman2 bagai.. heee~ so ape yg dapat diperatikan, specialy blogger2 baru cam SH nie, byk bertanyakan pasal " abg, cam ne ek nak tingkatkan trapik?" .. atau.." Bro, wa dapat 10 hits ja selama setahun nie..cam ne bro?" tak pon.. " alamak, sikit nyer la earning aku lam Nuff nie, cam ne nak tingkatkan kuasa visitor nie bang..?"






Antara dialog2 yg pernah diluahkan, xpe.. korang2 jgn risau.. pakcik Google ade solution nyer..meh SH kongsi..






** Nie la mende nyer...




Dengan Google Zeitgeist nie, korang leh tahu keyword2 paling hot dan cool very malatop sayang ( cam Aus lagi..) hahaha....maka, pastikan korang nyer isu2 or topik tu ade kne sikit2 la dengan word2 peymes kat GZ!..bukan takat untuk Malaysia je, korang leh tahu untuk seluruh dunia... walla~








**Siap dah de kategori dek non! click untuk membesarkan gambo


Untuk kategori Fastest Raising: Facebook (login)
Untuk kategori Most popular: Facebook
Untuk kategori Newsmaker: Elizabeth Wong
Untuk kategori Entertainers: Zee Avi
Untuk kategori Headlines: H1N1
untuk kategori Sports: 1Malaysia F1
Untuk kategori Local Song: Khatimah Cinta ( erkk... lagu apekah??)
Untuk kategori Food: Masakan Melayu

**SH amik yg 1 rank je nie.. :)


korang tgk le sendiri, punya lah GZ nie bagus siap dah bg korang list lam kategori lagi.. apa lagi mauu mehh?? hahaha..jgn biasakan diri anda "disuap" saja.. kadang2 mesti mencari juga.. betoi ka?? huuu~



SO, agak2 dapat idea sikit x?? hehe.. lengkali SH kongsi SEO yg lain lak..cheerz!! wassalam...

6 comments:

ya..
baru aku taw..
haha..
mane ko dapat info ni ek..
jeles gaban ni..
haha...

Aus: hehhee.. dari sumber2 yang boleh dipercayai dan aku share kat sini.. hehhee~

lel said...

punya byk lagu melayu
khatimah cinta gak no 1 haha

Laila: haha.. taw x pe.. aku ketinggalan or mmg lagu tu peymes aku x tawu,... ahhah :P

Anonymous said...

thanks. baru tau hehee

nisafadzil:

Sama2.. selamat berblogging! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...