The best thing I DO today by shahroll

Saturday, January 02, 2010 SHAHRUL HAIRY DOT COM 2 Comments

Salam to all readers....


pagi-pagi lagi SH dah wake-up untuk melaksanakan misi untuk hari ini. Sepatutnya semalam misi nie bermula, tapi ada sedikit halangan yang tidak mengijinkan~ hehe~ alhamdulillah, hari nie tercapai gak ape yang SH nak buat. Kita bercerita by caption la eh.. boleh?ada bantahan tak.. :P ...






Ok, kedai nie terletak di seksyen 7, shah alam berdekatan dengan pintu belakang UiTM dan palinggg dekat ngan KFC yang baru.. sumpah!! KFC tu nampak exclusif gileww.. tak caya?? korang pegi aa tengok... uehue~ thanx to shahril yang melayan customer yang agak cerewet masa dia mem potostet kan SH nyer flyers.. uhu~





Mesin potostet nie laju gilew.. n cepat panas gak.. SH buat dalam 1000 copy, kne wat pelan2.. tak pe, pelan2 asal selamat, dibuat nyer malatop itu mesin, naya jerk! hehe~ p kalo korang nak buat kat sini memang best ok, nak taw p la kedai mereka.. :)  ( harga pon best!)





Nie antara yang selesai di copy..i like KISS!.. what kiss? cam member aku cakap la, Keep Is Sweet & Simple.. chaiss.. ade plak makne tu.. haha, nway memang kawan aku, Jajol the best fwenz since SH sekolah rendah g.. pergghh, aku pomot ko jol?? bape persen ko bagi aku ye?? hahaha :P





Nie dalam seat keta SH.. yang berkaler tu dia nyer MASTER untuk buat copy td.. hehe, pas nie pakai tu jerk, jimat masa! jimat letrik nak edit2 bagai... huhuhu~ tadi SH cakap buat 1000 copy kan?? so selepas di kerat 2, maka SH mendapat 2000 copy secara tak langsung... heheh~ lalalalal~







After that, nie lah antara tempat jadi sasaran SH meletakkan flyers nie.. uehue~ antaranya pam minyak! memang jadi tumpuan orang la kan?? hahaha.. dan beberapa tempat lagi telah SH jajahi pagi tadi.. almost 500 keping sudah terbang... huuu~ semoga usaha ini beroleh hasil.. aminn!~

2 comments:

Nazz said...

Salam.. semoga sukses dengan apa pun projeknya...

Nazz: salam! tengkiu bro dengan semangat yang diberi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...