hepy Besday 2day?? by shahroll

Saturday, August 22, 2009 SHAHRUL HAIRY DOT COM 8 Comments


**COPY dari SINI

salam to all bloggy...

Selamat sudah kita melangkah ke 1st Ramadhan tahun nie... Alhamdulillah... n pada hari nie juga jatuh tarikh saya di mana 22 tahun yg lepas telah dilahirkan.... aduhh... sonang cite Besday aku lah arini.. wahahahah... ampehh tol.. :P

Baby boy ke aku?? x kot.. sebab rmai org kate aku TUA... cetttt.. ampehh lagi.. huhu.. so di kesempatan nie, pada tarikh Besday aku rini, mau memohon kemaafan kepada semua ya.. kot2 selama 22 thn aku idup nie ade yg tersinggung ngan aku ke pe ke yang aku tak sedar kan.. Human no PERFECT kan?? :)

So,sempena besday aku jugak, my wish for this year is:-

1) Hope my life contineu bright n bright lah... huheuehu di samping with my lovely family and my lovely oso.. :)

2) My biz will grow-up more n more lagi.. coz dalam photography sudah 2 thn bergerak secara solo.. ( nak de team lah pulak kan..) heheh...

3) My permenant job juga di UiTM semakin bagus dengan tawaran ke Jabatan Research Library.. yeahh BIG thanx to Puan Khasiah that drag to me into ur Department... thanx thanx,,,

4) My study.. yeahh dah sem 2 nie..sedang bertungkus lumus dengan byk nyer assigment.. huhuu.. mau dapat best pointer sem ni!!! chaiyokk2..

haaaa.. tu je lah kot.. lain2 aku simpan dalam HEARTBOX... wahhh giler kentang.. wakaka.. k guys, hujan pon dah trun kat sini.. hehe.. tdooo lahhh!! :P wassalam...

-end- cybercafe/12.24pm/22.08.2009



Regard
Shahrul Hairy Shaharuddin
Shahroll PhotoGraphy Founder ( SA 0105226-X)
http://akudankamu.fotopages.com/
shahrollphoto@gmail.com
YM:shahroll_ery@yahoo.com.my
012-3437359

8 comments:

.hepi besdae~ :)
.22 tahun ek?
.sebaye~
.tp dec nti kite 23 hahaha

:) :) :)
epi besday

happy birthday...moga impian jadi kenyataan..Aminn...

Intan: sebaye ke?? huehue.. tengkiu ye for the wish...

mknace: thanx bro.. :)

Farhah: Thanx Farhah... ermm.. mcm x regular je kat sini.. ehhe.. :) selamat datang ke dunia shahroll... :)

Nisa-e said...

hepy belated bday 2 u..

heartluv: thanx babe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...