Nama-nama BESAR dalam Wedding Photography by shahroll

Wednesday, April 29, 2009 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments

Salam & hello to all bloggy~

ok, entry kali nie shahrul nak tunjukkan nama2 besoo dalam industri Weddy Photo nie ( even korang leh search lam internet..) huhu... dorang nie mmg jadi inspirasi lah pada photographer2 seluruh donia termasuklah aku nie ha.. hehehe... tgk pada karya2 doang mmg aku meleleh lah weyy... agak2nyer bile lah aku leh masuk dalam LIST tu ek?? agagagagaag~ ;D ( gilew besa cite2 aku nie..) ok lah, that all.. bebelan ku arini.. see later.. salam....



JENNIFER BEBB
Bebb Studios

JEFF CAPLAN
Digital Wedding Forum

BEN CHRISMAN
Ben Chrisman Photography

JESSICA CLAIRE
Jessica Claire Photography

SKIP COHEN
Publishing President,
WPPI/Rangefinder magazine

JIM GARNER
j.garner photography

GENE HIGA
genehiga.com

RACHEL LACOUR NIESEN
LaCour Photo

LINDSAY LANDMAN
Lindsay Landman Events

CURT LITTLECOTT
Nu Visions in Photography

CLIFF MAUTNER
Cliff Mautner Photography

ELIZABETH MESSINA
Elizabeth Messina Photography

CHRISTIAN OTH
Christian Oth Studio

JOSE VILLA
Jose Villa Photography

KAREN WISE
Karen Wise Photography

p/s: warna biru tu fevret aku.. hehehe...


........................................................................................................................................................................

Contest : Are you CREATIVE enough?? candidates!!!!

Ok, bermula dari sekarang hingga JUN, setiap posting ( ** kalau adalah yee.. ) shahrul akan di update ngan korang nyer penyertaan untuk contest nie k! ;)


PESERTA #1




Nama:hanatomei
Umur:22tahun
Lokasi: zoo melaka
Camera phone ape korang guna:z610i
Majlis ape korang hadiri:lawatan anak2 yatim anjuran unikl kuala lumpur.

Link peserta ( blogspot) : http://hanatomei87.blogspot.com



Terima kasih pada Hanatomei sebab anto yee.. ok, yang lain2 pe lagiiii.. anto cepat cepattt k.. ;)

**p/s: nantikan CANDIDATE yang ke-2 pulak yee.. salam...


Regard
Shahrul Hairy Shaharuddin
Shahroll PhotoGraphy Founder ( SA 0105226-X)
http://akudankamu.fotopages.com
shahrollphoto@gmail.com
012-3437359

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...