Are you CREATIVE enough?? by shahroll

Sunday, April 26, 2009 SHAHRUL HAIRY DOT COM 15 Comments



(** picca nie lebih CLEAR klw korang click gambo nie k.. ;) **)

Salam & hello to all bloggy~

Pernah bergambar seperti diatas? sure korang pernah kan specialy galz2.. heheh.. lelaki de gak buat p x ramai.. malu kah?? ye la kot.. huhueheu.. entry kali nie shahrul korang kongsi le gegambo yg diambil like that ( atas tu..) so amacam? leh x? hehehe...

Gamba yang cantik x semestinya dari kamera jenis yg photographer tu pkai ( DSLR) korang nyer camera phone pon hebat gek... haaaa.. x caye ke? g tgk profile kat mespes ke, frendster ke, kan ke lawa sume2 gambo tu.. hehehe.. x camera phone pon, camera compact pon x kurang hebatnyer...

Berminat nak memenuhkan gegambar korang kat blog shahrul nie x??? jom memeriahkan suasana.. **wink**


Format untuk send kat shahrul:-

Nama:
Umur:
Lokasi:
Camera phone ape korang guna:

Majlis ape korang hadiri:


then send it kat shahrollphoto@gmail.com

Jom jom memeriahkan blog shahrul ngan gegambar korang.... ayouuuuhhh!~~

TARIKH TUTUP PENYERTAAN KORANG SUME ADALAH PADA JUN 2009!! CEPATTTTT CEPATTT HANTAR... ADA " HADIAH" YANG MENANTI ANDA BAGI GEGAMBO YANG BEST!!!! ( CANTIK LEW TU... )


** UPDATE sket pasal Contest nie yee. bace ehh~

- Gambo2 mustilah korang nyer gambo ( muka korang la ek..) bukan pemandangan ke pe ke...
- TAK KEYSAH pkai pe pon,camera phone ke compact ke p bukan DSLR k.. hehehe..
- Kreatif yang macammana?? haaa.. lu pikirr la sendiri ( Nabil, gua pinjam ayat lu k..)
- TAK de main photoshop2 nie.. hanta trus yang ORIGINAL ( aku cek ade exiff pkai CS2.. trus REJECT! )

OK, tue je peraturanyer.. sonang je kan.. ehhehe.. aku boh sini sebab RAMAI yang anto salah GAMBO.. eheheh.. ok all the best eberi one.. c ya~~!

p/s: To galz yang jadi model kat atas tu, klw singgah blog i, nak re-shoot tuk aritu leh gek.. ok ya...~!

Regard
Shahrul Hairy Shaharuddin
Shahroll PhotoGraphy Founder ( SA 0105226-X)
http://akudankamu.fotopages.com
shahrollphoto@gmail.com
012-3437359

15 comments:

acai said...

perrghhh, siap ada contest lagi tu,hehe..kalau lelaki bleh ke sharol?? hahaha..seganlah nak anto,kekek

to Acai: heheueue.. nak memeriahkan lam blog nie,;) alaaaa.. anta jerk.. x keysah laki ke pompuan... hueheue~

shahrul..nak tanye..dilot br nak jinak2 dgn dunia photography ni..camera ape yg sesuai ek...yg around rm1000 de ke??

Abu Bakar: Camera pe yang seswai bergantung pada tahap keselesaan abg lam pengendalian kamera.. bg saya CANON mencapai tahap kepuasan saya untuk mengambil gambar ( bg saya lah..)

so, klw permulaan nie, klw abg de duit lebih, boleh je beli yang middle user like me 30D ke 40D ke x pon 50D.. klw bajet rendah sket, abg leh beli 450D nyer, x pon yang 1000D nyer kamera... ;)

.err abg hairi :P
.kalo anto byk2 kali leh x?
.agagagaga :D

Intanurulfateha: boleh jerrr.. hanta kat email i ok.. selected picca akan di publish.. hehehe...

- G O R O - said...

Salam bro;

Nanti aku nak tag along apa2 event bleh ker?

Goro: salam bro.. boleh je bro x de masalah, rite now aku sebok exam so ade event pape aku roger.. bak meh no tepon.. ;)

- G O R O - said...

Salam.

019-3332527. Roger ar kalo ada kesempatan boleh juga follow.

AniS GalaXy said...

shahrul
kalo anis letak pic family ker.
leh x??

Cik AniS GalaxY: boleh2.. p MAKE SURE muke u pon ade sekali lah.. mcm contoh gambar kat atas tu.. hehe.. submit2 cepatt... ;)

Mya said...

menarik ni.. boleh saya cuba? :D

Mya: mmg MENARIK.. join jehh.. hanta kat email saya k.. hehhe.. HADIAH menarik menantiiiiiiiiii~ heheh.. ;)

Fndy said...

kamera kodak leh tak?. haha

Fendy: hahaha.. bolehh saja brohh~ apa de hal.. uhu.. hantaaa hantaa.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...