AHAD di rumah by shahroll

Sunday, November 30, 2008 SHAHRUL HAIRY DOT COM 0 Comments

Salam & hello everyone! :)





huhuu.. lame tak update blog harian nie... selama nie pkai internet kat opis je klw nak update ape2 skang nie dah de internet sendiri kat umah!! yeahhh!~ teruja sangat sampai 5 pagi shahroll tido semalam.

Cam nie ceritanya, semalam (sabtu) pegi giant beli barang2 dapor, then jalan2 jap kat ruang legar giant tu, then ade lak booth P1-Wimax nie, so pegi la tengok2 kan.. amoi tu sengih2 aku pon sengih je la sambil amik brochure.Then engok pakej yg doang tawarkan.. errrmm.. cam best!

Lepas aku pikir2, klw pasang kat umah nie best juga.nie antara features nyer:-

1) No Phone Line Needed.
2) Plug & Play.
3) HighSpeed Access.
4) Service Activation within 12 hours.
5) Value for money
6) 15 day Service Satisfaction Guarantee.

shahroll dah berkenan dah nie,huuhuu tanpa tak semena-mena petang sabtu tu terus g giant balik amik pakej P1 Wimax 1200 berkelajuan 1.2MB (laju maa..).Modem doang bagi percuma lam brochure modem tu RM 999!!! perghhh.... (promosi kate amoi tu!)

so,tiap2 bulan aku akan spend RM 99 untuk bayo bil P1-Wimax nie.ermmm.. bit taf but senang sket de internet kat umah kan... senang shahroll nak update foto2 client tanpa menunggu masa upload di opis lagi! hehehehehe......


Sedikit gambo untuk di santap! huhuu...






regard
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
Ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
e-mail: shahrollphoto@gmail.com
012-3437359

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...