Sewaan khemah Pasir Gudang dan Johor Bahru terbaik by shahroll




As salam, hello readers...

Alhamdulillah dah sampai ramadhan ke-7 kita hari ni (Ahad: 12 Mei 2019) dan bagaimana dengan puasa anda sehingga kini? Hope masih dalam mood ramadhan ye, jangan buka lagu raya lagi, haha!! OK lah, hari ni aku nak sembang pasal perkhidmatan sewaan khemah yang terbaik di sekitar Pasir Gudang dan Johor Bahru, siapa mereka?


TGV HOLDINGS SDN BHD

Syarikat penyedia sewaan khemah di Pasir Gudang dan Johor Bahru ini bukan asing lagi untuk masyarakat sekitarnya. Dengan bermula nama perusahaan khemah ini dengan nama NNS BEST dan selepas itu bertukar dengan nama TERAJU GLOBAL VENTURES dan akhirnya menjadi TGV HOLDINGS Sdn Bhd.


Walau apa pun namanya, perkhidmatan yang ditawarkan cukup memuaskan dengan harga sewaan yang berpatutan dan sesuai dengan keperluan majlis anda samada majlis perkahwinan, pertunangan, khatam Al-quran dan sebagainya.


Pakej sewaan khemah TGV Holdings menawarkan pakej Budget, Sederhana dan Lengkap seperti yang ditawarkan di dalam website mereka. Jika anda suka dengan khemah transparent (khemah lutsinar) mereka juga dapat menyediakan perkhidmatan tersebut. 

Siap boleh tambah (add-on) limpahan lampu Chandelier lagi! HEHE!


Pakej Khemah Lutsinar+ Lampu Chandelier



Majlis Korporat | Khemah oleh TGV Holdings Sdn Bhd

Selain dari majlis kecil dan sederhana besar, pihak TGV Holdings juga memberikan perkhidmatan sewaan dengan skala besar untuk majlis korporat seperti gambar diatas. Hanya nyatakan hasrat anda jenis khemah apa dan berapa anggaran audience anda, mereka boleh berikan nasihat dan pakej yang bersesuaian.


Pemasangan khemah di stadium JDT

Sekiranya anda berminat untuk menempah sewaan khemah dari TGV Holdings boleh hubungi nombor yang tertera diatas gambar atau anda boleh membuat tempahan melalui website mereka ya? 

Dengan pengalaman hampir 10 tahun dalam bidang penyediaan sewaan dan pembekalan khemah di Pasir Gudang dan Johor Bahru ini, sedikit sebanyak dapat melegakan hati anda dengan menempah sewa khemah dengan mereka.


Selamat berpuasa! =)


Hubungi mereka di:

FB page: TGV Holdings
Instagram: @tgvholdings



Satay VIP untuk tempahan raya 2019? by shahroll




As salam, hello readers...

Alhamdulillah, dapat juga meng-update blog shahrulhairy.com ni walaupun sendu-sendu nak update, aku tetap nak update sebab blog ni dah lama jadi tempat aku meluahkan idea dan pendapat waima tentang bisnes aku dari dulu sampai la sekarang.

Bisnes terbaru aku, walaupun dah setahun aku cuba bangunkan iaitu brand SATAY VIP yang aku develop pada 3 Feb 2018. Alhamdulillah, pet projek aku mendapat sambutan dari mereka yang sentiasa mencari rasa satay yang sedap dan terbaik!


TEMPAHAN LIVE GRILL SATAY VIP

Dengan kerjasama antara SATAY VIP dan mereka yang pakar dalam perihal satay dan industri satay, jenama SATAY VIP terus memecut laju walaupun setahun jagung dalam "line satay" ini. Aku juga yakin dengan potensi bisnes satay setelah melihat pasaran Malaysia yang tidak lekang dengan pelbagai pilihan makanan termasuk bisnes satay.

Tempahan untuk open house dibuka sekarang dan SATAY VIP ke tempat anda samada di rumah, dewan atau di pejabat pada 12hb JUN 2019. Ingat ye, pada 12hb JUN 2019 kita mula livegrill satay. Sebelum tarikh tersebut, masih dalam mode cuti raya.

Tempahan satay boleh wasap di nombor 012-3437359 (shahroll)



Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak 1440H | 2019


Online Marketing team | Mentoring & Coaching program by SH Network Media




As salam, hello readers...

Alhamdulillah, dapat jugak kekuatan aku malam  ni nak update blog yang hampir 3 bulan tak ber-update. Syukur kepada Allah SWT dengan limpah kurnia, perniagaan SH Network Media juga semakin baik dan stabil, tapi kena improve sampai jadi Sdn Bhd la ye? Doakan aku ye?

Ok lah, simple short update, now aku dalam fasa transaksi meningkatkan perkhidmatan SH Network Media ke tahap seterusnya. Kalau dulu aku tumpu pada individu yang perlukan perkhidmatan seperti Online Marketing untuk business mereka, now aku lebarkan sayap untuk company kecil dan sederhana pula (Small Medium Enterprise company).

Boleh dengar apa yang aku sampaikan dalam Youtube channel aku kat bawah ni;




Kenapa aku mampu dan yakin dapat membimbing para pemilik bisnes untuk syarikat SME's? Ok aku listkan beberapa sebab kat bawah:

1) SH Network Media mempunyai pengalaman selama 4 tahun dalam membimbing pemilik bisnes dalam merancang, menyusun, mengatur strategi dalam Online Marketing. Ada yang dari jauh (remote) dan ada yang dekat di Shah Alam.

2) Antara yang terendah fees yang dikenakan untuk bisnes skala kecil. Ini dapat membantu pemilik bisnes untuk mengurangkan kos marketing dari segi pengambilan staff. Jika mampu berjimat, why not?

3) "Real Transparent case" adalah dimana, kami di SH Network Media tanpa berselindung dengan pemilik bisnes jika terdapat sebarang masalah atau tidak dapat mencapai sesuatu KPI. Ini adalah proses biasa dalam perkembangan bisnes dan kami membantu untuk membuat adjustment dan penambahbaikan semula.

4) Boleh lihat contoh report untuk anda menimbangkan penawaran program ini di sini: SH Network Media report


Terima kasih membaca update aku ya? Happy read! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...