Online Marketing team | Mentoring & Coaching program by SH Network Media




As salam, hello readers...

Alhamdulillah, dapat jugak kekuatan aku malam  ni nak update blog yang hampir 3 bulan tak ber-update. Syukur kepada Allah SWT dengan limpah kurnia, perniagaan SH Network Media juga semakin baik dan stabil, tapi kena improve sampai jadi Sdn Bhd la ye? Doakan aku ye?

Ok lah, simple short update, now aku dalam fasa transaksi meningkatkan perkhidmatan SH Network Media ke tahap seterusnya. Kalau dulu aku tumpu pada individu yang perlukan perkhidmatan seperti Online Marketing untuk business mereka, now aku lebarkan sayap untuk company kecil dan sederhana pula (Small Medium Enterprise company).

Boleh dengar apa yang aku sampaikan dalam Youtube channel aku kat bawah ni;




Kenapa aku mampu dan yakin dapat membimbing para pemilik bisnes untuk syarikat SME's? Ok aku listkan beberapa sebab kat bawah:

1) SH Network Media mempunyai pengalaman selama 4 tahun dalam membimbing pemilik bisnes dalam merancang, menyusun, mengatur strategi dalam Online Marketing. Ada yang dari jauh (remote) dan ada yang dekat di Shah Alam.

2) Antara yang terendah fees yang dikenakan untuk bisnes skala kecil. Ini dapat membantu pemilik bisnes untuk mengurangkan kos marketing dari segi pengambilan staff. Jika mampu berjimat, why not?

3) "Real Transparent case" adalah dimana, kami di SH Network Media tanpa berselindung dengan pemilik bisnes jika terdapat sebarang masalah atau tidak dapat mencapai sesuatu KPI. Ini adalah proses biasa dalam perkembangan bisnes dan kami membantu untuk membuat adjustment dan penambahbaikan semula.

4) Boleh lihat contoh report untuk anda menimbangkan penawaran program ini di sini: SH Network Media report


Terima kasih membaca update aku ya? Happy read! 

Home improvement tips to increase your property value




A seasonal property investor will get their property renovated or upscale to increase the property value. Usually property is renovated because if there are defects, cracks or broken and if research is not properly done, it could bursts your finance. Imagine your Housing Developing Board unit (HDB) in Tampines is going for sale but after viewing from your potential buyers wants to bargain for price below the market because the water pipes in the bathroom are leaking and your ceilings are molded. What are you going to do? We are going to share with you some tips on increasing your home value.


#1- INSPECT YOUR PROPERTY
Get down to inspect your property in details, not every home improvement is about cosmetic. Cracked ceilings, water leakage, termite infestation or outdated electrical systems is where you don’t know it is broken. Hire an experts to check it out the areas of your home that you don’t normally take notice of. Small or hidden problems like water leakage can become big, expensive problems, the longer you procrastinate on fixing the problems, the more expensive those repairs will be. Hence, inspect your property and get it fix earlier before it snowball to bigger problems.


#2- PAINT THOSE WALLS
The simplest and most cost effective way to get the house look refreshed and new again. Imagine those freshly painted rooms look clean and updated that will increase the value. When selecting paint colours, know that neutral colours appeal to the greatest number of people that made the house looks more desirable. Click here to look for colours suitable for your house. 


#3- CLEANLINESS COUNTS 
This old adage that you only get one shot at a first impression is true. Make the interior of your home shine from the moment someone walks through the door. For less than $300, hire a cleaning service that you can go through front-to-back scrubbing and cleaning. Though you can clean your property regularly, there are nooks and crannies that you may miss or overlook. If you find it hassle or tedious to do the cleaning, hire a cleaning specialist to do the dirty work and make your home sparkle.


#4- INCREASE YOU HOME'S SQUARE FOOTAGE VISUALLY
The size of your home dramatically affects the value, but square footage isn’t the only space that counts. The key is to make each room in your house feel spacious and wider. Replace heavy closed draperies with vertical blinds or shutters to let light in - a brighter room feels larger and more open. You can try to add a single mirror to a room to visually double the space. Finally, clear the clutter because the more clutter, furniture and plain old stuff you have in your house, the more cramped you will feel. You can add an attractive shelving unit to an underused space and store your clutter out of sight.


#5- ANY KITCHEN UPDATE EQUALS ADDED VALUE
You don’t have to start from scratch in creating a winning recipe. You can start maximizing your home’s value through kitchen updates. You can start off by swapping out just one item, such as stained sink or ancient microwave for shiny new wave stainless models. Even small kitchen updates will add big value to your home.


#6- SMALL BATHROOM UPDATES EQUALS BIG RETURN 
It’s always a smart move to update bathroom. Even if you cannot afford a full remodel, small changes such as replacing dated wallpaper with a faux or textured finish and replacing old lighting will update the room without denting your wallet.


#7- REGULAR MAINTENANCE AND REPAIRS
Things broken over the time, walk around the house and make a list all of the little things that are broken or that require repairs. Though small repairs might not seem important, but one tiny wrong, those small things will add up to create the impression that your home has been neglected. However, if you don’t feel the comfortable rolling up your sleeves to tackle the repairs, hire a handyman and get your list of maintenance to clear. Focusing on maintenance will eliminate problems down the road should you decide to sell.


#8- BRIGHTEN UP
You can consider lighten up the house to make it look bright. An adequate lighting in a home does make a big difference. Apart from turning the house bright, a well-lit room will make it feel more cheerful but it also makes spaces look larger and cleaner. It also shows that you have nothing to hide, so you decided to sell, prospective buyers will feel comfortable and soothing touring your house. What you can do is to hire an electrician by adding recessed lights in the dim kitchen or living room. With the bright effect, you will feel more welcoming to your potential home buyers or tenants. 

Pes Bawang Putih dalam pack travel DELIZIOSO? by shahroll




As salam, hello readers...

Pernah tak korang terfikir, akan wujudnya pes bawang putih dalam bentuk yang, berlainan? Yang senang dibawa kemana saja dan yang penting dapat jimatkan masa korang kat dapur untuk memasak.

Aku nak perkenalkan kepada korang, jenama baharu di pasaran pes bawang putih iaitu DELIZIOSO, pes bawang putih terbaik!

PES BAWANG PUTIH | DELIZIOSO

Jenama yang baharu saja release tahun ni, membawakan korang kemudahan dalam menyediakan bahan-bahan masakan. Pes bawang putih dari DELIZIOSO mempunyai ciri-ciri untuk penyelesaian masalah seperti dibawah ni;

1. Bau yang melekat di tangan 
2. Menjimatkan masa (menggupas)
3. Memudahkan untuk penggunaan penyimpanan (room temperature)
4. Jangka hayat  yang tahan lama
5. Mempercepatkan proses masakkan

Kalau tengok packaging yang kat atas tu, aku rasa team travel memang suka bawak untuk pergi ber-travel. Student pun suka sebab memudahkan dorang nak masak menu kegemaran tanpa ada masalah bau melekat kat tangan.

DELIZIOSO tengah ada sales untuk promosi pengenalan ni. Korang boleh cuba beli 1 pack dengan harga RM6.65 sahaja (harga asal RM8.90) untuk pack seberat 400gram. Banyak tak banyak? HAHA!



Boleh membeli disini: DELIZIOSO MY BLOG




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...